Webcast Psoriasis - BDD 2020 Online

30 april 2020
Geaccrediteerde webcast Psoriasis

Geachte Collega, Geachte Professor, Geachte Dokter,

De maatregelen die door diverse overheden zijn getroffen naar aanleiding van COVID-19 zijn nooit gezien en hebben vergaande gevolgen. De Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venerologie heeft dan ook beslist om de Belgian Dermatology Days van 12-13 Maart 2020 te verplaatsen.

In samenwerking met en ondersteund door Almirall S.A. is de geaccrediteerde workshop Psoriasis met als sprekers prof Jo Lambert ( UZ Gent) en Dr Fabienne Willaert ( ULB Erasme) nu beschikbaar via e-learning.

Voor psoriasis worden alle mogelijke therapeutische opties weergegeven op basis van “evidence-based” aanbevelingen. Het gebruik van systemische behandelingen bij de verschillende klinische situaties van de psoriasis patiënt (leeftijd, diabetes, zwangerschap, voorgeschiedenis van kanker, psychologische problematiek, ..), alsook bij de verschillende subtypes van Psoriasis en bij artritis, zijn door de BETA-Pso working group in kaart gebracht.

Bij het beëindigen van deze workshop, heeft u recht op credit points (nog in aanvraag).

Collegiale groet,

De Board van de KBVDV

Accreditatie

Accreditatie werd aangevraagd bij het RIZIV/INAMI.

Alvorens opgenomen te worden op de lijst van artsen die deze webcast bekeken, dient u een korte bevraging correct te beantwoorden. U dient minstens 2/3 van de vragen juist te beantwoorden.

Stand almirall

Verder lezen?

Word nu lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV) en de Beroepsvereniging der Belgische Dermatologen en Venerologen (BBDV)!

Als lid van deze verenigingen geniet je tal van voordelen, waaronder toegang tot alle content van onze website en
de website van de Beroepsvereniging. Daarnaast betaal je een sterk verlaagd voordeeltarief voor de jaarlijkse Belgian Dermatology days én ontvang je regelmatig newsletters met relevante informatie over de uitoefening van ons beroep. Bovendien krijg je ook een korting op de website van contactallergie (met oa. allergenenlijsten) en een polis burgerlijke aansprakelijkheid beroep, speciaal ontwikkeld voor onze discipline, aan zeer gunstige voorwaarden.