HERFST Webinars KBVDV/SRBDV: bekijk de videoregistratie van de twee webinars

22 december 2020

Op 26 november 2020 organiseerde de Koninklijke Belgische Vereniging twee opeenvolgende geaccrediteerde webinars:

  • Richtlijnen voor de behandeling van jeuk met prof. Sonja Ständer (hoogleraar dermatologie en neurodermatologie aan de universiteit van Münster en hoofd van het interdisciplinaire centrum voor chronische pruritus (KCP) in het academisch ziekenhuis van Münster). Het webinar werd voorgezeten door Prof. Julien Lambert.
  • Het echte leven met BETA-Pso: een selectie van uitdagende gevallen met Dr. Pierre-Dominique Ghislain (UCL) en Prof. Reinhart Speeckaert (UZ Gent). Het webinar werd voorgezeten door Prof. Jo Lambert.

Verder lezen?

Word nu lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV) en de Beroepsvereniging der Belgische Dermatologen en Venerologen (BBDV)!

Als lid van deze verenigingen geniet je tal van voordelen, waaronder toegang tot alle content van onze website en
de website van de Beroepsvereniging. Daarnaast betaal je een sterk verlaagd voordeeltarief voor de jaarlijkse Belgian Dermatology days én ontvang je regelmatig newsletters met relevante informatie over de uitoefening van ons beroep. Bovendien krijg je ook een korting op de website van contactallergie (met oa. allergenenlijsten) en een polis burgerlijke aansprakelijkheid beroep, speciaal ontwikkeld voor onze discipline, aan zeer gunstige voorwaarden.