Belgian Dermatology Days 2020: "Diagnostics in Dermatology".

Opnieuw organiseren wij als KBVDV, in samenwerking met de Beroepsvereniging en de Belgische Stichting, ontmoetings- en opleidingsdagen rond een hedendaags onderwerp, direct van toepassing in onze dagdagelijkse praktijk.
12 maart 2020 - 13 maart 2020
The Square, Brussels
events
Klein logo BDD 2020

Welcome

Van harte welkom op de 6e editie van de «Belgian Dermatology Days». Opnieuw organiseren wij als Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, in samenwerking met de Beroepsvereniging en de Belgische Stichting, deze ontmoetings- en opleidingsdagen rond een hedendaags onderwerp, direct van toepassing in onze dagdagelijkse praktijk.


Foto-new-board

Praktisch


Als onderwerp voor deze BDD 2020 hebben we gekozen voor een hedendaags en praktijkgericht thema: «Diagnostics in Dermatology». Klik voor een rechtstreekse link met meer informatie op het item hieronder

Working Groups 02

Meer informatie over onze workshops


Klik hier voor meer informatie over onze workshops op vrijdag 13 maart 2020.

Academic Training 03

Forum verpleegkunde in de Dermatologie

Het 7e forum voor verpleegkunde in de dermatologie gaat door tijdens de BDD op donderdag 12 maart, 2020. Het thema van dit jaar is "diagnostiek inflammatoire en tumorale dermatosen". Meer informatie over het programma vindt u hier . Inschrijven kunt u via onze registratie website.


Academic Training 04

Poster sessions - abstracts

U kon een poster abstract voor de BDD 2020 indienen tot en met 15 december 2019 (afgesloten).

2018-BDD-Beatrice-De-Donder-board-light

Organisatoren & locatie

Meer informatie over de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, de Beroepsvereniging en de Belgische Stichting vindt u hier.

De BDD gaat telkens door in het congrescentrum 'The Square' vlak bij het Centraal Station in Brussel. Klik hier voor de locatie en transportmogelijkheden.