Belgian Dermatology Days 2020: "Diagnostics in Dermatology".

Opnieuw organiseren wij als KBVDV, in samenwerking met de Beroepsvereniging en de Belgische Stichting, ontmoetings- en opleidingsdagen rond een hedendaags onderwerp, direct van toepassing in onze dagdagelijkse praktijk. Registreren voor het congres kan vanaf 2 december, 2019.
12 maart 2020 - 13 maart 2020
The Square, Brussels
events
Klein logo BDD 2020

Welcome

Van harte welkom op de 6e editie van de «Belgian Dermatology Days». Opnieuw organiseren wij als Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, in samenwerking met de Beroepsvereniging en de Belgische Stichting, deze ontmoetings- en opleidingsdagen rond een hedendaags onderwerp, direct van toepassing in onze dagdagelijkse praktijk.


Foto-new-board

Registreren


Als onderwerp voor deze BDD 2020 hebben we gekozen voor een hedendaags en praktijkgericht thema: «Diagnostics in Dermatology». Registreren voor de BDD 2020 kan vanaf 2 december 2019. Klik hier voor een overzicht van de inschrijvingsgelden.

2018-BDD-Beatrice-De-Donder-board-light

Organisatoren & locatie

Meer informatie over de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, de Beroepsvereniging en de Belgische Stichting vindt u hier.

De BDD gaat telkens door in het congrescentrum 'The Square' vlak bij het Centraal Station in Brussel. Klik hier voor de locatie en transportmogelijkheden.

Academic Training 03

Poster sessions - abstracts

U kunt een poster abstract voor de BDD 2020 indienen tot en met 15 december 2019. Hier vindt u meer informatie rond de poster sessies en de richtlijnen voor de poster abstracts.

Academic Training 03

Onze sponsors

Hier vindt u binnenkort meer informatie over sponsors voor de BDD 2020.

Working Groups 02

Meer informatie over onze workshops


Hier vindt u binnenkort meer informatie over onze workshops op vrijdag 13 maart 2020.

Partners Workshops

Gouden sponsors

Zilveren sponsors

Bronzen sponsors